zaterdag 6 februari 2016

Projecten en activiteiten januari 2016

Wat gaat de tijd snel, januari 2016 is alweer voorbij.

Het was een creatieve en muzikale maand.

Allereerst werden de Winter Wonderland Swap van Swapperdeswap en de Afterparty Swap van SwapperDapper: Handgemaakt met liefde afgewerkt en verstuurd. Mijn swapje was er blij mee, en ik vond het heel leuk om een handgemaakt pakje te krijgen.

Winter Wonderland Swap (gegeven)

Winter Wonderland Swap (gekregen)

Afterparty Swap (gegeven)

Afterparty Swap (gekregen)


Momenteel heb ik de Swapmicrobe echt te pakken. Pakje voor Valentijn Swap is verstuurd en mag op 14 februari geopend worden. Ook voor de Rainbow Color Swap heb ik mij ingeschreven. Deadline is 6 maart. Deze week krijgen we de gegevens van het swapje waarvoor we onze creativiteit de vrije loop kunnen laten. Ik kijk er alvast naar uit.

Ik heb ook eindelijk een nieuwe luchbag van Muikemies gemaakt, met de nieuwe toffe stoffen van Soft Cactus.


Trientjes Naaicafé is ondertussen ook het jaar 2016 ingestapt. En ja, wie zegt dat er daar niet gewerkt wordt !!??


In januari heb ik ook een nieuw haak- en breiclubje ontdekt, in mijn eigen dorp nog wel... Quality time with Sanneke. Alweer een paar leuke, gelijkgestemde madammen ontmoet tijdens de eerste bijeenkomst. Het eerste project is ondertussen bijna afgewerkt. Warme sokken voor mijn koude voeten, alleen de bloemetjes moeten er nog op genaaid worden.Nog een adresje dat ik recent ontdekt heb bij ons in de buurt, is Draad & zo (alles voor haken en breien, en ook haak-en breicafé).

De sweaters die al zo lang getekend en geknipt waren, zijn bijna klaar. Enkel nog zomen innaaien.


Voor de communie van dochter 1 zijn er een paar knopen de doorgehakt. Ik ga de communiejurk maken, en eventueel een jurk voor dochter 2 én één voor mijzelf. We zien wel hoe ver ik geraak, de communiejurk heeft prioriteit natuurlijk.
Het hoofdstofje van Michael Miller (Confetti Border Pearlized) & een stofje van Camelot Fabrics voor de boord hebben we besteld bij Little Vixen. Alvast bedankt voor de snelle levering en perfecte service.


Ondertussen hebben we ook aan enkele muzikale activiteiten deelgenomen.
Driekoningen spelen bij de sponsors van Harmonie De Dendergalm, heel leuk en het brengt nog een centje op ook.


Vandaag stond het leerlingenconcert op het programma, dat is een optreden waar ik zelf met redelijk wat stress en twijfels naar uitkijk. Dochter 1 (dwarsfluit) en dochter 2 (trompet) hebben het héél goed gedaan, mama (ik dus) heeft het volgens het publiek 'goed' gedaan maar zelf was ik niet tevreden... waarom toch altijd die plankenkoorts die ik niet onder controle krijg??
Dochter 2 (met witte pull) speelde een duetje met F. Dit is de opwarming.
Tot slot wil ik jullie nog warm maken voor een hele mooie actie van medeblogster Inge (Madame Stof). Ze maakt armbandjes ten voordele van Think Pink. Je betaalt 8 € voor een uniek exemplaar, daarvan gaat 5 € rechtstreeks naar Think Pink. Meer informatie vind je op Bloggers for Think Pink.


Alvast bedankt voor jullie steun.